Stikk UT! Krus 2023

Stikk UT!-kruset 2023 med flott motiv teikna av Signy Aasen. Kruset er produsert av Porsgrund Porselænsfabrik, og er av eksklusiv kvalitet. Størrelse: 23 cl. Må hentast på servicekontor i kommunane etter sesongslutt. Det blir lagt ut informasjon om henting på stikkut.no. I tillegg sender vi ut informasjon om henting på e-post.

kr 195,-
Stikk UT! SKÅL 2023

Stikk UT!-skål 2023 med flott motiv teikna av Signy Aasen. Skåla er produsert av Porsgrund Porselænsfabrik, og er av eksklusiv kvalitet. Størrelse: 45 cl. Må hentast på servicekontor i kommunane etter sesongslutt. Det blir lagt ut informasjon om henting på stikkut.no. I tillegg sender vi ut informasjon om henting på e-post.

kr 240,-
Stikk UT!-Krus 2023, tilsendt med posten

Ønsker du Stikk UT!-kruset 2023 tilsendt i posten må du velge dette produktet. Det er dyrare på grunn av tilleggsarbeidet med å pakke og sende ut, i tillegg kjem utgifter til porto.

kr 265,-
STIKK UT! SKÅL 2023, tilsendt i posten

Ønsker du Stikk UT!-skåla 2023 tilsendt i posten, må du velge dette produktet. Det er noko dyrare på grunn av tilleggsarbeidet med å pakke og sende ut, og i tillegg kjem porto.

kr 310,-
Stikk UT!-lue

Flott lue til alle som er glad i Stikk UT! Lua er i hundre prosent merinoull, med Stikk UT!-logo og Friluftsrådet tag. Kun str 58, som passar til dei fleste. Lua kostar kr 200,- inkludert porto. Om nokon vil hente på kontoret vårt kostar lua kr 150,- (fråtrekk i porto). Lua kan då betalast med vipps ved henting.

kr 150,-
Handlenett med Stikk UT!-logo

Solid og anvendelig handlenett for matinnkjøp, reiser eller frakting av forskjellige ting.

kr 150,-
Stikk UT!-krus 2022, tilsendt i posten

Ønsker du Stikk UT!-kruset 2022 tilsendt i posten må du velge dette produktet. Det er dyrare på grunn av tilleggsarbeidet med å pakke og sende ut, i tillegg kjem utgifter til porto.

Produktet er utsolgt!
kr 250,-
Stikk UT!-skål 2022, tilsendt i posten

Ønsker du Stikk UT!-skåla 2022 tilsendt i posten må du velge dette produktet. Det er noko dyrare på grunn av tilleggsarbeidet med å pakke og sende ut, og i tillegg kjem porto.

Produktet er utsolgt!
kr 275,-
Stikk UT! KRUS 2021, TILSENDT I POSTEN

Du kan få Stikk UT!-kruset tilsendt i posten, men då blir det litt dyrare pga. tilleggsarbeidet med pakking, utsending og porto. På grunn av storleiken må pakken oftast hentast på næraste postkontor eller postutleveringsstad. OBS: Dette er ei førehandsbestilling. Skålene blir produserte etter talet på bestillingar og kjem i oktober/november.

kr 250,-
Stikk UT! SKÅL 2021, TILSENDT I POSTEN

Du kan få Stikk UT!-skåla tilsendt i posten, men då blir den litt dyrare pga. tilleggsarbeidet med pakking, utsending og porto. På grunn av storleiken må pakken oftast hentast på næraste postkontor/postutleveringsstad. OBS: Dette er ei førehandsbestilling. Skålene blir produserte etter talet på bestillingar og kjem i oktober/november.

kr 275,-
Stikk UT! Ski krus, tilsendt i posten

Alle som har registrert meir enn fem Stikk UT! skiturar kan kjøpe seg krus.

Produktet er utsolgt!
kr 250,-
Stikk UT! ski skål, tilsendt i posten

Alle som har registrert meir enn fem Stikk UT! skiturar kan kjøpe seg skål.

kr 280,-
Stikk UT! T-skjorte i ull DAME sendt i posten

Flott T-skjorte frå Devold med Stikk UT!-logo. 100 prosent merinoull, mjuk og god å ha på. Modellen heiter Breeze Tee. Prisen er inkludert frakt Str. S og XS er utseld.

kr 350,-
Stikk UT! T-skjorte i ull HERRE sendt i posten

Flott T-skjorte frå Devold med Stikk UT!-logo.100 prosent merinoull, mjuk og god å ha på. Modellen heiter Breeze Tee. Prisen inkluderer frakt Det er tomt for str. S og M.

kr 350,-
Stikk UT! T-skjorte i ull BARN sendt i posten

Flott T-skjorte frå Devold med Stikk UT!-logo. 100 prosent merinoull, mjuk og god å ha på. Modellen heiter Breeze Tee. Prisen inkluderer frakt OBS: Berre nokre få T-skjorter i Str 2 og 4 år på lager.

kr 320,-
Taubrusett utan porto

Taubrusettet til friluftsrådet komplett levert i ein praktisk sekk, inkludert instruksjonsmanual. Kvar sekk inneheld utstyret til 1 taubru. Settet består av 4 stk. 120 cm slynger, 2 stk. 10 m lange taubrutau, 2 stk. klemknuteslynger og 6 stk. ovale skrukarabinar av stål. NB! Bestiller du her må du avtale henting/levering lokalt på Sunnmøre

kr 2500,-
Taubrusett

Taubrusettet til friluftsrådet komplett levert i ein praktisk sekk, inkludert instruksjonsmanual. Kvar sekk inneheld utstyret til 1 taubru. Settet består av 4 stk. 120 cm slynger, 2 stk. 10 m lange taubrutau, 2 stk. klemknuteslynger og 6 stk. ovale skrukarabinar av stål.

kr 2500,-
Naturen som læringsarena

Naturen som læringsarena står av idehefter med undervisningsopplegg i 7 emner: Kunst og håndverk, Mat og helse, Kroppsøving, Naturfag, Norsk, Matematikk og Samfunnsfag. Alle undervisningsopplegga er knytt mot kompetansemål i læreplanen,

kr 700,-
Stikk UT! kruset 2020, tilsendt i posten

Vi har et restlager av Stikk UT! kruset 2020 som du får du tilsendt i posten.

kr 250,-
Stikk UT! kruset 2018

Stikk UT! kruset 2018 er teikna av Signe Louise Aasen og er produsert hos Porsgrund Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet. Storleik krus: 23 cl Etter 1. november sel vi ut årets restlager, bestilling etter denne datoen blir sendt heim i posten. Omkostninger ved frakt kjem difor i tillegg til prisen.

kr 150,-