krus_og_kopp.jpg


Husk bestillingsfristen 8. november!

No kan du også bestille Stikk UT!-krus og skål i nettbutikken! Desse produkta blir produserte etter talet på bestillingar, derfor må du handle innan 8. november.

Stikk-UT!-kruset og skåla er spesialdesigna for Stikk-UT! 2016 og blir produserte i avgrensa antal etter kor mange som bestiller på førehand. Tysdag 8. november er siste frist: Då blir ordren sendt til produsenten. Når krusa og skålene er leverte til oss ved årsskiftet, sender vi ut i posten til dei som har valt det. Då kjem fraktkostnader i tillegg til prisen. Resten blir pakka og levert ut til sørviskontora i kommunane, der folk kan hente varene sine. Vi sender ut beskjed i nyheitsbrev til Stikk UT!-brukarane når varene kan hentast og informerer på Facebook og på nettsida.

For bestilling av Stikk UT!-T-skjorter er det ingen bestillingsfrist. Desse har vi på lager med unntak av Dame S, som er utseld.  For mange som brukar den storleiken er XS stor nok. Også for T-skjortene kan kjøparane velje om dei vil ha dei tilsendt i posten (fraktkostnader kjem i tillegg) eller få dei utlevert på sørviskontoret i heimkommunen i desember/januar.

Boka Skikompis sender vi ut i posten etter kvart som bestillingane kjem inn. På denne er fraktkostnadane inkludert i prisen.

Skaal_2016.jpg


Stikk UT!-kruset og skåla 2016 er designa av kunstnaren Signe Louise Aasen.