F__-15_leir.JPG


Friluftsleiren 2015

Er du i alderen 13-17 år, lysten på å prøve spennende aktiviteter og å treffe trivelige folk? Meld deg på friluftsleir på Setnesmoen 9.-12. juli!Friluftsleir på Setnesmoen

Friluftsleir på Setnesmoen

Friluftsleiren 2015 arrangeres på Setnesmoen utenfor Åndalsnes samtidig med Norsk Fjellfestival. Blant aktivitetene deltakerne kan være med på er fjellturer, sykling, kajakk/kano, klatring, fisking, matkurs, håndarbeid og riding.
Det blir overnatting i telt/lavvo, og mye av aktiviteten vil foregå i gå- eller sykkelavstand fra leirområdet. Vi oppfordrer derfor alle som har anledning til å ta med egen sykkel.

Ungdomsleir_628eaac811d6cf57e81489e7d9fc53c1_1_.png


Friluftslivets år

Leiren arrangeres av de frivillige organisasjonene i Forum for Natur og Friluftsliv (FNF) og Møre og Romsdal fylkeskommune. Sammen ønsker de å markere Friluftslivets år med et stort ungdomsarrangement som skaper trivsel og glede ved å være sammen ute. På leiren vil instruktører og andre fra de ulike organisasjonene stille opp og demonstrere/instruere i de ulike aktivitetene.

Selve leiren starter om ettermiddagen torsdag 9. juli, og etter innkvartering blir det offisiell åpning klokka 17.00. Leiren avsluttes søndag 12. juli etter lunsj.

Teltleir--2-.jpg


Målgruppe

Ungdom i alderen 13 - 17 år

Påmelding
Påmelding skjer via Fjellfestivalen: norskfjellfestival.no

Påmeldingsfrist 10. juni.

Pris
Kr 1.000 som inkluderer overnatting og mat fra middag torsdag 9. juli til lunsj søndag 12. juli.

Kontaktperson:
FNF-koordinator Ingbjørn Bredeli

tlf 46431427

 E-post: moreogromsdal@fnf-nett.no

logoar-Friluftsleir.JPG


Arrangørar:

Norges Jeger- og Fiskerforbund Møre og Romsdal, Naturvernforbundet i Møre og Romsdal, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal, Friluftsrådet for Ålesund og omland, fylkets tre turistforeninger, fylkets 4 speiderkretser og 4 H Møre og Romsdal.